Dritan Babloku
Dritan Babloku

mato lale asht ni pidh robsh qe osht rraf

Πριν 5 ώρες
Dritan Babloku
Dritan Babloku

mato lale asht ni pidh robsh qe osht rraf

Πριν 5 ώρες
Dritan Babloku
Dritan Babloku

mato lale asht ni pidh robsh qe osht rraf

Πριν 5 ώρες
Dritan Babloku
Dritan Babloku

mato lale asht ni pidh robsh qe osht rraf

Πριν 5 ώρες
Dritan Babloku
Dritan Babloku

mato lale asht ni pidh robsh qe osht rraf

Πριν 5 ώρες
Dritan Babloku
Dritan Babloku

mato lale asht ni pidh robsh qe osht rraf

Πριν 5 ώρες
Dritan Babloku
Dritan Babloku

mato lale asht ni pidh robsh qe osht rraf

Πριν 5 ώρες
Dritan Babloku
Dritan Babloku

mato lale asht ni pidh robsh qe osht rraf

Πριν 5 ώρες
bilinas mini
bilinas mini

Walked when i shoulda run Run when i shoulda walked And don’t i know it...✌️🔥

Πριν 6 ώρες
Emiliano Memetaj
Emiliano Memetaj

Sa me shum like ai qe e degjon bij 10 her ne dit 👇👇❤❤🇦🇱🇦🇱

Πριν 6 ώρες
mad mad
mad mad

Nobody The truth : Noizy is so fake singer

Πριν 7 ώρες
Vini Official
Vini Official

OLE 😇

Πριν 7 ώρες
RIDA Finanzen
RIDA Finanzen

ShyPsQuaD

Πριν 8 ώρες
Ervinjukaj 123456789
Ervinjukaj 123456789

👑👑👑👑

Πριν 8 ώρες
Ervinjukaj 123456789
Ervinjukaj 123456789

🔥🔥🔥

Πριν 8 ώρες
Ervinjukaj 123456789
Ervinjukaj 123456789

💣💣💣

Πριν 8 ώρες
Ervinjukaj 123456789
Ervinjukaj 123456789

2020 🔥🔥

Πριν 8 ώρες
Eduard. Ari
Eduard. Ari

Gzuz is that guy who arrests the police

Πριν 8 ώρες
elion_ ball1u
elion_ ball1u

Why you dont make a brend ? Like to be hes reed 👍🏻👍🏻

Πριν 8 ώρες
Crazy Panda
Crazy Panda

This guy is so scary but hot at the same time

Πριν 9 ώρες
Phil
Phil

Ey wie heißt die Jacke von GZUZ sind anders wild aus also diese am Anfang 😂😂

Πριν 9 ώρες
coming from hell
coming from hell

Strooooooop

Πριν 10 ώρες
Albanais Kosova
Albanais Kosova

22:39

Πριν 10 ώρες
User3236 68
User3236 68

Gzuz the type of guy to buy a cat and call it Dog and feed it rabbit food

Πριν 10 ώρες
Aleks Feimi
Aleks Feimi

2020😍🤤

Πριν 10 ώρες
hermest lokja
hermest lokja

Noizy All Dem talk 👍👌 Stresi shokun se lo 👎👎

Πριν 10 ώρες
Thoma Gjoshaj
Thoma Gjoshaj

👊👊👊👊👊👊🤯👊👊🤯🤯👊🤯

Πριν 11 ώρες
Boni Durres
Boni Durres

5 - Korrik 2020 outiar

Πριν 11 ώρες
Boni Durres
Boni Durres

Kto soll rrepin nshqipni Double g

Πριν 11 ώρες
Elmonda Daku
Elmonda Daku

grmemory.info/video/x5a7k4TWqZ6TlKk/b-nteo.html

Πριν 11 ώρες
Karaoke Albania
Karaoke Albania

Ja me cfar fryme rriten femijet sot ne shqiperi dhe pastaj habiteni pse behen te gjith kriminela... E mendoj boten si kjo keng droge vrasje dhe leke... Turp... Nuk duhet ti lekojn keto keng...

Πριν 11 ώρες
thedeno
thedeno

King.

Πριν 11 ώρες
Tani K
Tani K

When Gzuz eat donner, he use Nutella instead of kech up.

Πριν 11 ώρες
shqipe zone albania
shqipe zone albania

Korrik 2020 a ju frymzon hala kjo kong????!

Πριν 12 ώρες
Μανολης Βραπη
Μανολης Βραπη

2020💥🇦🇱🇦🇱🇦🇱

Πριν 12 ώρες
Gon Lleshi
Gon Lleshi

Mbreti jet bisha

Πριν 12 ώρες
Alldem Talk
Alldem Talk

Big noizyyy

Πριν 12 ώρες
tatj z
tatj z

✊🏼

Πριν 12 ώρες
Elson Alvora
Elson Alvora

Gzuz burns money to keep warm in the winter

Πριν 13 ώρες
qwer yxc
qwer yxc

only came for the gzuz part rest is kinda... meh hook is nice tho

Πριν 13 ώρες
36 Freeze
36 Freeze

*GZUZ is the type of guy to shoot his own gun for jamming on him.* 🤣 *GZUZ had the best bars and flow and I don't even understand German.* 😁🤣

Πριν 13 ώρες
Julius Madrow
Julius Madrow

♥♥🌸🌸💗💟😄💸💸💗💗 😄😄💗💗🌸🌸 *Perëndia e tregoi dashurinë e Tij për ne duke dërguar Birin e Tij, Jezu Krishtin, i cili vdiq dhe u ngrit prej së vdekuri, për të na e jep jetën e përjetshme.* *Ai premtoi gjithashtu për të shëruar trupin tuaj.* *(shikoni lart dhe pyesni TI)*

Πριν 13 ώρες
David Kluge
David Kluge

Gzuz hat früher auf seinen Babysitter aufgepasst

Πριν 13 ώρες
Fatlum Musaj
Fatlum Musaj

Zjarr zjarr 👑👑👑

Πριν 13 ώρες
Qemal Myrteli
Qemal Myrteli

Nojzy varrosi super 🇦🇱🇦🇱👏2020

Πριν 13 ώρες
Ilir Torollari
Ilir Torollari

🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇱🇷🇱🇷🇱🇷🇱🇷

Πριν 14 ώρες
bilinas mini
bilinas mini

Walked when i shoulda run Run when i shoulda walked And don’t i know it...✌️🔥

Πριν 6 ώρες
Ilir Torollari
Ilir Torollari

Oooooooottttttttttiiiiiiiiiiaaaaaaaa respekte

Πριν 14 ώρες
thisisnoizy
thisisnoizy

On top on the rest

Πριν 14 ώρες
thisisnoizy
thisisnoizy

On top on the rest

Πριν 14 ώρες
thisisnoizy
thisisnoizy

On top on the rest

Πριν 14 ώρες
thisisnoizy
thisisnoizy

On top on the rest

Πριν 14 ώρες
thisisnoizy
thisisnoizy

On top on the rest

Πριν 14 ώρες
thisisnoizy
thisisnoizy

On top on the rest

Πριν 14 ώρες
thisisnoizy
thisisnoizy

On top on the rest

Πριν 14 ώρες
thisisnoizy
thisisnoizy

On top on the rest

Πριν 14 ώρες
thisisnoizy
thisisnoizy

On top on the rest

Πριν 14 ώρες
thisisnoizy
thisisnoizy

On top on the rest

Πριν 14 ώρες
thisisnoizy
thisisnoizy

On top on the rest

Πριν 14 ώρες
thisisnoizy
thisisnoizy

On top on the rest

Πριν 14 ώρες
thisisnoizy
thisisnoizy

On top on the rest

Πριν 14 ώρες
Florian Llanaj
Florian Llanaj

ajde ne vlore se ua qi maloken ne pithe te o bederastve

Πριν 14 ώρες
Florian Llanaj
Florian Llanaj

ta hani karin qe nga bythqiri dibres

Πριν 14 ώρες
1124 2114
1124 2114

10 milly⚡

Πριν 14 ώρες
eleganti montreal
eleganti montreal

Bravo Noizy

Πριν 14 ώρες
Ggfr Fghhf
Ggfr Fghhf

Gzuzzzz

Πριν 14 ώρες
agers malaj
agers malaj

💓

Πριν 15 ώρες
Haxhi Morina
Haxhi Morina

NOJZ VARROSI BABAT

Πριν 15 ώρες
SUFY4N_ KH4N
SUFY4N_ KH4N

When Dutchavelli drinks too much, it's the alcohol that gets drunk.

Πριν 15 ώρες
HBK Customs
HBK Customs

Cruddiest UK Rapper, 🏚 Craziest German Rapper, 😈 Best Albanian Rapper, 🥇

Πριν 15 ώρες
Rinor Hasani
Rinor Hasani

2020 😱 hala ngohet

Πριν 15 ώρες
Endrit Jupolli
Endrit Jupolli

Noizy👑

Πριν 16 ώρες
Gledis Myja
Gledis Myja

gezuar 5 vite kenga like

Πριν 16 ώρες
Carlyle
Carlyle

I speak German, and gzuz said to stop crime and bring World peace

Πριν 16 ώρες
Eriet 1234
Eriet 1234

mpleqen shum kur hyn dutchavelli dhe gzuzi

Πριν 16 ώρες
Worldstarshqip
Worldstarshqip

⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️

Πριν 16 ώρες
Worldstarshqip
Worldstarshqip

🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️

Πριν 16 ώρες
Worldstarshqip
Worldstarshqip

🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

Πριν 16 ώρες
Worldstarshqip
Worldstarshqip

🔥🔥🔥🔥🔥

Πριν 16 ώρες
Worldstarshqip
Worldstarshqip

🔥🔥🔥🔥🔥

Πριν 16 ώρες
Worldstarshqip
Worldstarshqip

🔥🔥🔥🔥🔥

Πριν 16 ώρες
Worldstarshqip
Worldstarshqip

20k

Πριν 17 ώρες
Worldstarshqip
Worldstarshqip

👿👊

Πριν 17 ώρες
L'albaniaヅ
L'albaniaヅ

Ti je VK. shko e boj noi denoncim nkomisariat per Stresin se per knu je -0

Πριν 17 ώρες
Altin Palla
Altin Palla

This video is from Tiranaaaaaaa Albania

Πριν 17 ώρες
Thoma Gjoshaj
Thoma Gjoshaj

😈😈😈😈😈

Πριν 17 ώρες
Shemsi Ndreu
Shemsi Ndreu

A great song the best

Πριν 17 ώρες
Ilaz Ilazi
Ilaz Ilazi

noizy is frinds the

Πριν 17 ώρες
MynameisRrafaela
MynameisRrafaela

✨👑 N o i z y 👑✨ IL MIGLIORE; ♥️

Πριν 17 ώρες
Jorma Konomi
Jorma Konomi

Kokllekrfllrdookkop Oowele

Πριν 18 ώρες
besard vladi
besard vladi

hajde krejt shqipet like🙌

Πριν 18 ώρες
Deni Agalliu
Deni Agalliu

5 korrik 2020 like kush e ngjion 🇦🇱

Πριν 18 ώρες
Sonila Cengu
Sonila Cengu

This song is the best of noyzy's songs

Πριν 18 ώρες
Mario Hasi
Mario Hasi

Noizy esht baba i repit kush mendon si un like

Πριν 18 ώρες
Midnight 無ゔ緯
Midnight 無ゔ緯

Albanian x German x British

Πριν 18 ώρες
Ergi Alushllari
Ergi Alushllari

Super keng

Πριν 18 ώρες
Xhevair Matmuja
Xhevair Matmuja

OTR

Πριν 18 ώρες
Xheni Demaj
Xheni Demaj

2020 akoma nje super hit♥

Πριν 18 ώρες
enis kurtishi
enis kurtishi

Otr

Πριν 19 ώρες
Blerina Hameti
Blerina Hameti

Noizy!! me imiri😎😎🖖🤙🤘💪💪

Πριν 19 ώρες
Edi Lyte
Edi Lyte

je me i miri ne gjith boten

Πριν 19 ώρες